Tratamente

detoxifying serum
ser detoxifiant pentru scalp

Formulă pe bază de ingrediente naturale hidratante, uleiuri esențiale din eucalipt și alte extracte de plante cu proprietăți de curățare, detoxifiere, astringente și revigorare.

Doar pentru uz profesional! 

Ingrediente active: ulei esențial de bergamot, extract de equisetum, ulei esențial de lavandă,  ulei esențial de lămâie, ulei esențial de mentă, extract de grapefruit, extract de propolis, saccharide isomerate, ulei esențial de salvie, extract de păpădie, extract de cimbrisor, extract de drojdie.


age benefit & moisturizing serum

Ser revitalizant pentru scalp și păr.

Formulă cu acid hialuronic, ulei de migdale dulci și alte ingrediente active specifice, cu acțiuni antioxidante, hidratante și revitalizante asupra scalpului și părului, îmbunătățind aspectul părului pentru un rezultat sănătos și strălucitor. 

Numai pentru uz profesional. 

Disponibil în saloanele partenere.


 


dandruff serum

Ser-adjuvant împotriva mătreții

Formulă cu un ingredient specific împotriva mătreții, ulei de arbore de ceai, acizi din fructe, ulei esențial de lămâie și extract de salcie cu proprietăți de echilibrare și purificare, precum și de control și prevenire a tulburării. Numai pentru uz profesional.

Disponibil în saloanele partenere.

Ingrediente active: eucaliptol, extract de lămâie, extract de măr, ulei esențial de mentă, extract de afine, izomerat de zaharide, piritionat de zinc, a-hidroxi acid, ulei esențial de portocală, extract de anason stelat, ulei de arbore de ceai, extract de scoarță de salcie, extract de trestie de zahăr, extract de strugure. Mod de utilizare: consultați catalogul de informații. Numai pentru uz profesional.


 


densifying concentrated lotion

Loțiune concentrată împotriva căderii părului

Cu o concentrație ridicată de ingrediente active, combate pierderea excesivă a apărului printr-o acțiune intensă. Complexul său activ sinergic îmbunătățește microcirculația de la nivelul scalpului, stimulează creșterea și protejează și fortifică foliculul de păr, astfel contribuind la refacerea ciclului de viață al părului.

Ingrediente active: extract de aloe ferox, extract de angelica, extract de arnica, extract de acor, camfor, extract de cardamom, extract de rădăcină de curcuma, eucaliptol, extract de cuișoare, extract de arbore indian Kino, mentol, extract de smirnă, extract de nucșoară, pantenol, extract de piper negru, proteine din orez, extract de rozmarin, sorbitol, extract de ghimbir. Mod de utilizare: distribuiți uniform pe scalpul curat, masați ușor cu vârful degetelor. Nu clătiți și continuați coafarea. Disponibil în saloanele partenere.


 

normalizing serum

Ser echilibrant pentru scalpul gras

Formulă cu un ingredient activ hidratant natural, extract de drojdie, bogat în vitamine și minerale, ulei esențial și extracte specifice din plante cu proprietăți astringente, purificatoare și normalizatoare pentru scalp.

Numai pentru uz profesional. Disponibil în saloanele partenere.

Ingrediente active: extract de rădăcină de brusture, extract de scorțișoară chinezească, ulei esențial de mentă, extract de afine, izomerat de zaharide, extract de frunze de ceai, extract de mesteacăn, ulei esențial de portocală, extract de drojdie, extract de iederă, ulei de semințe de roiniță, extract de flori de oregano. Mod de utilizare: consultați catalogul de informații.

Cluj-Napoca

0040 744 559 974

24/7