Tratament pentru stabilizarea culorii

Color Specific image

Color specifics – Powerful protector
Protector de scalp cu aloe vera, 200 ml.

Apără pielea de posibilele iritații și erupții care pot apărea în timpul procesului de vopsire și / sau decolorare, previne fixarea petelor de vopsea pe piele. Proteinele din lapte au un efect puternic regenerator asupra structurii părului în timp ce glicerina hidratează părul și pielea. Sucul de aloe vera are un efect calmant și anti-iritant asupra pielii, în timp ce uleiul de avocado, extrem de hidratant și bogat în vitaminele A, D și E, are un efect emolient, crește mobilitatea și delicatețea părului. Extractul de mușețel are un efect calmant, liniștitor și emolient și previne apariția eventualelor iritații ale pielii.

 


 

 

Color Specific imageColor specifics – Pro color equalizer
Egalizator de porozitate, 250 ml.

Produsul asigură omogenizarea și întărirea părului înainte de vopsire, asigurând o colorare uniformă. Se bazează pe tehnologia NanoBiogenius.
Produsul conține proteine din lapte care au un efect puternic regenerator asupra firului de păr. Agentul cationic înlătură electricitatea statică și lasă părul ușor de piptănat, luminos și mătăsos. Agenții de hidratare și calmare protejează părul, îi conferă strălucire și îl fac să fie ușor de pieptănat. Provitamina B5 și pantenolul întăresc părul, îl protejează și îi oferă volum.

 


 

 

Color Specific image

Color specifics – Color sealing shampoo
Șampon pentru fixarea culorii, 200 ml.

Produsul curăță cu delicatețe părul și stabilizează pigmenții cosmetici în interiorul firului de păr pentru a asigura o vopsire de durată și un păr strălucitor. Produsul se bazează pe tehnologia NanoBiogenius. Agenții activi contribuie la o curățare delicată a părului. Proteinele din lapte au o acțiune puternică de regenerare a părului, în timp ce glicerina are un efect puternic de hidratare.
Produsul are un p.H de 4-4,5.

 


 

Color Specific imageColor specifics – Color sealing conditioner
Balsam pentru stabilizarea culorii, 1000 ml.

Echilibrează PH-ul firului de păr și menține pigmenții de culoare în interiorul firului de păr. Bazat pe tehnologia NanoBiogenius.
Conține proteine din lapte, care asigură o acțiune puternică de integrare și regenerare a firului de păr. Provitamina B5 și pantenolul întăresc firul de păr, îl regenerează și îl protejează și ajută la îngroșarea lui. Vitamina E are o acțiune antioxidantă și protectoare. Uleiul din tărâțe de orez are o acțiune hidratantă, emolientă și hrănitoare asupra părului. Produsul conține tocoferol, orizanol și tocotrienol, trei antioxidanți care protejează în mod natural împotriva razelor solare nocive. Siliconul activ ajută la închiderea rapidă a cuticulei, calmează firele rebele și îmbunătățește culoarea. Agenții regeneratori și hidratanți lasă părul fin, luminos și ușor de pieptănat, filtrele solare asigură protecție împotriva razelor solare nocive.

 


 

Color Specific imageColor specifics – Instant remover
Emulsie pentru îndepărtarea petelor de vopsea de pe piele, 250 ml.

Produsul este un dizolvant delicat care acționează blând, dar ferm, asupra pielii, eliminând orice urmă de vopsea. Lasă pielea perfect curată, fină și nu irită. Proteinele din lapte au un efect restructurant și regenerant asupra părului, în timp ce sucul de aloe vera calmează și hidratează pielea.

 

 


 

Color Specific image

Color specifics – Acid color sealer
Stabilizator de culoare, 200 ml.

Produsul este creat special pentru a sigila cuticula după vopsire și pentru a fixa culoarea în interiorul firul de păr. Se bazează pe tehnologia NanoBiogenius. Conține proteine din lapte care au un efect puternic regenerator asupra structurii firului de păr. Conține agenți de regenerare și hidratare pentru un păr fin, luminos și ușor de pieptănat. Sucul de aloe vera (8%) are un efect calmant, anti-iritant asupra pielii și asupra părului.
Produsul are un p.H de 3,5.

Cluj-Napoca

0040 744 559 974

24/7