Decologic

products10148-1

Tehnologia și inovația se întâlnesc pentru a crea nuanțele unui blond perfect!

Milk_shake decologic este o gamă completă de produse pentru decolorare, create cu ajutorul expertizei laboratoarelor de cercetare z.one concept, special concepute pentru a oferi diverse soluții tehnicilor de decolorare și de nuanțare a părului în saloane.

→ Decolorare – formule profesionale, care combină eficiența maximă a cercetării tehnologiei cu precizia științei;

→ Tehnologie – materii prime de înaltă calitate, ingrediente active din surse naturale, cercetare stilistică și tehnică, toate, pentru a oferi saloanelor profesionale gama completă de soluții în crearea unui blond perfect;

→ Ecologic – z.one concept caută constat soluții ideale de ambalare, care au impact redus asupra mediului, acesta fiind angajamentul nostru etic, prin care contribuim la protejarea mediului.

Descarcă broșura: aici

 


 

products10482 copia_preview

MILK SHAKE DECOLOGIC – LIGHTENING POWDER

Decolorant pudră, adecvat pentru orice tehnică de decolorare, 500 gr.

Permite deschiderea culorii cu până la 6 nivele, lăsând părul catifelat și strălucitor. Nu curge, nu se întinde și menține un grad optim de hidratare al părului. Conține extract organic de măceșe, argilă braziliană și proteine de mătase.


 

 

MS DECOLOGIC Blue lightening powder 1000g_preview

MILK SHAKE DECOLOGIC – BLUE LIGHTENING POWDER, 500/100/2000 gr.

Decolorant pudră, adecvat pentru orice tehnică de decolorare. Deschide culoarea până la 6 nivele. Nu curge și nu se întinde, neutralizează reflexele calde nedorite. Conține extract organic de măceșe, argilă braziliană și proteine de mătase.


 

lightening powder copia_preview

 

MILK SHAKE DECOLOGIC – LEVEL 9

Decolorant pudră cu deschidere ultra puternică de până la 9 nivele, 500 gr.

Recomandat pentru toate tehnicile de decolorare. Neutralizează reflexele calde nedorite. Nu curge și nu se întinde. Conține extract organic de măceșe, argilă braziliană și proteine de mătase.


 

MS DEOOLOGIC Clay balayage lightener 400g_preview

MILK SHAKE DECOLOGIC – CLAY BALAYAGE

Decolorant pe bază de argilă pentru balayage sau alte tehnici realizate “cu mâna liberă”, 400 gr.

Are aderență puternică cu părul și nu se prelinge. Permite realizarea unor decolorări parțiale, fără a fi nevoie de instrumente de separare a secțiunilor. Deschide culoarea până la 4 nivele. Conține extract organic de măceșe, argilă braziliană și proteine de mătase.


 

 

products10494 copia_preview

MILK SHAKE DECOLOGIC – TOTAL ROOTS LIGHTENER, 200 gr.

Cremă decolorantă fără amoniac pentru rădăcini, lungimi și vârfuri. Deschide culoarea până la 5-6 nivele, putând fi folosită și la rădăcina firului de păr. Recomandată pentru toate tehnicile de decolorare. Conține extract organic de măceșe, argilă braziliană și proteine de mătase.


 

products10485 copia_preview

MILK SHAKE DECOLOGIC – LIGHT & COLOR 

Pudră decolorantă cu efect de tonifiere pentru păr, 250 gr. 

Decolorează și colorează în 15 minute. Are un miros plăcut, nu se usucă, nu curge și nu se întinde, menține umiditatea firului de păr. Conține extract organic de măceșe, argilă braziliană și proteine de mătase.


 

 

products10493 copia_preview

MILK SHAKE DECOLOGIC – TONE CONTROLLER, 60 ml. 

Neutralizează tonurile calde, începând cu treapta 9  (blond foarte deschis) și 10 (blond platinat) sau pe părul alb. Se combină în proporție de 1:1 cu oxidantul Milk Shake volum 5.

Cluj-Napoca

0040 744 559 974

24/7