Colorare

Creative tube2milk_shake Creative permanent color
Vopsea permanentă restructurantă pe bază de miere organică și proteine din lapte, 100 ml.

Vopseaua permanentă milk_shake Creative acționează cu protecție maximă asupra firului de păr, iar datorită ingredientelor sale naturale, îmbunătățește vizibil calitatea firului de păr. Acoperă perfect firele albe.

Beneficii:

  • conține amioacizi din iaurt, care restructurează firul părului în timpul procesului de vopsire;
  • conține extract organic de miere, care catifelează și conferă strălucire;
  • pigmenții au un grad foarte mare de puritate (98%), motiv pentru care protejează firul de păr și conferă culorii un aspect natural;
  • conținut redus de amoniac;
  • nu conține sulfați și  parabeni.

 


 

Creative peroxidemilk_shake Oxidizing emulsion
Emulsie Oxidantă milk_shake, 1000 ml.

Există patru tipuri de emulsii oxidante 3%, 6%, 9%, 12%, create special pentru a fi folosite împreună cu vopseaua permanentă milk_shake Creative permanent color sau cu decoloranții pudră, cremă sau ulei pe care îi încorporează brandul Z.ONE concept. Fiecare emulsie oxidantă a fost îmbogățită cu ingrediente nutritive și protectoare pentru a fi eficentă și delicată.

 

 M_S Smoothies color listmilk_shake Smoothies
Vopsea semipermanentă, fără amoniac, ton pe ton, 100 ml.

Vopseaua semipermanentă Smoothies din linia milk_shake este un produs delicat, care protejează și restructurează părul în timpul procesului de colorare. Nu conține amoniac, iar după utilizare părul rămâne strălucitor și catifelat. Este recomandată pentru a da strălucire unui păr natural, pentru a crea nuanțe intense, pentru a ascunde primele fire albe, pentru a uniformiza culoarea actuală a părului sau pentru a o împrospăta. Datorită formulei sale pe bază de proteine din lapte restructurează părul în profunzime. Produsul conține și extracte de miere și de ceară de albine, care contribuie la hrănirea în profunzime a părului, lăsându-l stralucitor și ușor de întreținut. Extractele de fructe hidratează și îngrijesc atât scalpul cât și firul de păr. Integrity 41 este un antioxidant complex, care garantează o rezistență mai îndelungată a culorii. Vopseaua de păr Smoothies încântă clientele cu un parfum discret de fructe, lapte și miere. Disponibilă în 41 de nuanțe. Se folosește cu activatorul adecvat.

 milk-shake-smoothies-intensive-activating-emulsion-500x500milk_shake Intensive activating emulsion
Emulsie Activatoare intensivă, 1000 ml.

Produsul este creat special pentru a fi folosit împreună cu vopseaua semipermanentă milk_shake pentru a obține maximum de pigmentare a părului.  Produsul este cremos, nutritiv și are un parfum plăcut. Acționează delicat asupra scalpului și al firului de păr. Conține  Integrity 41, un puternic  antioxidant care garantează o fixare perfectă a culorii. Aplicarea produsului este un ritual de colorare și relaxare. Putere 4,5 %.

 

 


 

milk-shake-smoothies-activating-emulsionmilk_shake Activating emulsion
Emulsie Activatoare, 1000 ml.

Produsul este creat pentru a fi folosit alături de vopseaua semipermanentă Smoothies. Are o compoziție cremoasă, este regenerant și are un parfum plăcut. Acționează delicat asupra firului de păr și a scalpului. Conține  Integrity 41, un puternic antioxidant, care asigură o fixare perfectă a culorii. Aplicarea produsului este un ritual relaxant. Putere 1,8 %.

 

 

 Direct-colour-Artisticamilk_shake Direct color
Culoare directă Milk Shake, 200 ml.

Este o vopsea cosmetică inovativă și delicată care oferă rezultate excelente. Se recomandă pentru colorări temporare. Nu conține amoniac și peroxizi, nu modifică structura firului de păr. Conține pigmenți cu grad înalt de puritate. Este recomandată pentru a evidenția culoarea naturală, pentru împrospătarea culorii, pentru o colorare temporară sau pentru pre pigmentare. Poate fi utilizată atât profesional, cât și acasă, nuanțează părul decolorat si intensifică nuanțele după vopsire. Poate fi folosită și pentru a corecta eventualele rezultate nereușite  după alte vopsiri.

 

Cluj-Napoca

0040 744 559 974

24/7