Tratamente de reconstrucție și restructurare

M_S New Mask milk mask

milk_shake Natural Milk mask
Mască naturală pe bază de lapte, 12/15 gr.

 

Tratament de reconstrucție, 100% natural,  pe bază de proteine din lapte. Produsul este creat special pentru părul uscat și deteriorat. Ingredientele active din lapte se activează în combinație cu elementele componente ale bazei restructurante, iar rezultatul este o cremă delicată, hidratantă, cu un parfum delicat. Produsul acționează atât în interiorul cât și în exteriorul firului de păr, asigură regenerarea părului și îi conferă vitalitate. Proteina din lapte se fixează pe firul de păr, asigurându-i rezistență și volum. A se folosi în combinație cu baza restructurantă.

 

 

 


 

M_S New Mask cocoa maskmilk_shake Natural Cocoa mask
Mască naturală pe bază de cacao, 
12/10 gr.


Produsul este un tratament de reconstrucție, 100% natural, recomandat pentru părul normal și aspru. Pudra de cacao este intens regeneratoare și hidratantă, iar combinarea cu elementele de bază regeneratoare ale complexului milk_shake, asigură un rezultat de durată. Masca naturală pe bază de cacao acționează atât în interiorul, cât și în exteriorul  firului de păr. Mineralele din untul de cacao hrănesc părul, lăsându-l puternic și plin de volum.
A se folosi în combinație cu baza restructurantă.

 

 


M_S New Mask papaya mask

 

milk_shake Natural Papaya mask
Mască Naturală pe bază de Papaya, 
12/15 gr.


Produsul este un tratamet de recontrucție, 100% natural, special creat pentru părul fin și lipsit de strălucire. Pudra de papaya are un efect profund de regenerare și energizare a părului, iar combinarea ei cu ingredientele regeneratoare specifice din baza milk_shake asigură un rezultat de durată. Masca naturală pe bază de papaya acționează atât în interior, cât și în exteriorul firului de păr pentru un rezultat vibrant și plin de sănătate. Vitaminele și mineralele din papaya revitalizează și hidratează părul, oferindu-i rezistență și volum.
A se folosi în combinație cu bază restructurantă.

 

 

 


 

 

M_S New Mask yogurt maskmilk_shake Natural Yogurt mask
Mască naturală pe bază de iaurt, 
12/15 gr.


Produsul este un tratament de reconstrucție, 100% natural, special creat pentru părul normal și vopsit. Amionacizii din iaurt, combinați cu ingredientele naturale din baza restructurantă au un efect  de regenerare și energizare a părului, iar combinarea ei cu ingredientele regeneratoare specifice din baza  milk_shake asigură un rezultat de durată. Masca naturală pe bază de proteine din iaurt acționează atât în interior, cât și în exteriorul firului de păr pentru un rezultat vibrant și plin de sănătate. Aciditatea creată de enzimele din iaurt are o acțiune puternic revigorantă, lăsând părul plin de volum și rezistent. A se folosi în combinație cu baza restructurantă.

 


M_S New Mask basemilk_shake Natural mask base
Bază restructurantă cu ingrediente naturale, pentru tratamentele naturale milk_shake, 1000 ml.


Produsul este recomandat a se folosi în combinație cu cele patru tipuri de tratamente naturale de lapte, iaurt, cacao și papaya. Ingredientele creează un produs cremos, delicat și hidratant care are o aromă plăcută de lapte dulce. Produsul conține ulei de avocado și de orez, miere și extracte de fructe, agenți specifici de hidratare, vitamina E și complexul Integrity 41® care protejează culoarea în fața radicalilor liberi și ajută la menținerea culorii timp îndelungat. Masca acționează atât în interiorul cât și în exteriorul firului de păr și, datorită proteinelor din lapte și iaurt și a vitaminelor din cacao și papaya, asigură rezultate profunde și de durată.

 

 

 

 


 

MS Integrity Booster 150ml

milk_shake Integrity booster
Tratament de restructurare – linia Integrity system, 150 ml.


Tratament pe bază de proteine din lapte care se aplică pe păr înainte de șamponare. Asigură hidratarea suplimentară a firului de păr. Are o formulă concentrată pe bază de aminoacizi. Produsul este ideal pentru restructurarea și repararea părului deteriorat sau tratat chimic. Ajută la păstrarea culorii după vopsire. Conține unt organic de Muru Muru, care asigură hidratarea și hrănirea părului.

 


MS Integrity Muru-Muru Butter 200ml

 

Nourishing Muru Muru butter
Unt organic de Muru Muru hidratant, 200 ml.

 

Tratamentul se folosește înainte de aplicarea șamponului și este recomandat preponderent pentru firul de păr mediu sau gros. Este o combinație unică de ingrediente create special pentru a asigura un tratament puternic hidratant. După utilizare, părul rămâne moale, hidratat și strălucitor, chiar după o singură aplicare.

 mish0021h_1_lRepairing hair treatment

Tratament reparator pentru păr, 8 fiole/12 ml.

 


Este produsul ideal pentru părul vopsit. Are o formulă îmbogățită care acționează în profunzime pentru a proteja și regenera părul tratat chimic și deteriorat. Proteinele din lapte oferă structură părului, în timp ce complexul Integrity 41 ajută la menținerea culorii părului pentru un rezultat plin de sănătate, strălucitor și delicat chiar de la prima aplicare.

 
Integrity rebuilder – faza a

 

Tratament de reconstrucție pe bază de keratină din surse naturale, proteine și aminoacizi ce penetrează firul de păr și refac componentele naturale ale acestuia. Aplicat sub o sursă de căldură, tratamentul hrănește în profunzime părul degradat, fără a-l încărca.

Ingrediente active: keratină, complex de aminoacizi din grâu și soia, acid hialuronic, proteine din lapte, unt de muru muru, proteine din orez, extracte de fructe, ulei organic de buriti.

 

 

 


 

Integrity fiber sealant – faza b


Formula specială sigilează cuticula firului de păr formând un film protector ce lasă părul regenerat și strălucitor. Conține proteine și aminoacizi din surse naturale ce ajută la refacerea componentelor naturale ale părului.

 

 

 


Cluj-Napoca

0040 744 559 974

24/7